ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ | AUSWÄRTS

Η ομάδα «Εκτός Έδρας» [Auswärts] της ΕΚΒ είναι ανοιχτή σε όποιον και όποια επιθυμεί να συνεισφέρει και να συμμετάσχει στα δρώμενα των επιμέρους ομάδων, όπως στην ομάδα πολιτιστικών, συνοδείας, ανεπίσημης μετάφρασης, βιβλιοθήκης καθώς και στις νεοϊδρυθείσες ομάδες θεάτρου και μαύρης εργασίας! Η δράση της ομάδας «Εκτός Έδρας» έχει οργανωθεί και λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της ΕΚΒ, αλλά είναι ανοιχτή και σε όσους-ες δεν είναι μέλη της Κοινότητας – και μπορούν να συμμετέχουν χωρίς περιορισμούς ανάλογα με το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους.

 

Ο στόχος της είναι να στηρίξει τους ελληνόφωνους μετανάστες μπροστά στις προκλήσεις της νέας τους ζωής στη Γερμανία – όπως επίσης να στήσει ένα δίκτυο ανθρώπων αλληλεγγύης και να δημιουργήσει κλίμα δημιουργικότητας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μια με δύο φορές το μήνα, όπου συζητιούνται οι επόμενες δράσεις της ομάδας  και γίνεται ένας απολογισμός των δράσεων των επιμέρους ομάδων. Τέλος, η ομάδα διοργανώνει τακτικά συναντήσεις με μεταναστευτικούς φορείς, από και για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία.

Όποιος/-α θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα «Εκτός Έδρας» ή σε οποιαδήποτε επιμέρους ομάδα, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα ή να επικοινωνήσει μέσω email με την ομάδα: ethelontesekb@gmail.com

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ [ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ]

ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

© 2021 berlinxcalling
  • bxc facebook
  • bxc instagram
  • White Twitter Icon