4η Γιορτή Βιβλίου Edition Romiosini | Winterfest

29.11.2017

Αυτήν την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, η Edition Romiosini/CeMoG διοργανώνει την 4η και χειμερινή γιορτή βιβλίου. Το Κέντρο Νέου Ελληνισμού προσκαλεί ελληνόφωνους συγγραφείς, γερμανόφωνους μεταφραστές, έναν μουσικό και όλους εμάς – λάτρεις της λογοτεχνίας και της τέχνης – να γνωριστούμε, να γιορτάσουμε και να συζητήσουμε στο Watergate.

 

 

Παρούσες και παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων οι Θανάσης Βαλτινός, Hans και Niki Eideneier, Δανάη Κουλμάς, Ulf-Dieter Klemm, Ευριπίδης Γαραντούδης και Torsten Israel. Συγγραφείς και μεταφραστές θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα βιβλία τους και θα συνομιλήσουν μεταξύ τους και με κοινό. Τη βραδιά θα κλείσει μουσικά o κιθαρίστας και συνθέτης Jannis Zotos με διασκευές από την ποίηση του Γιώργου Σεφέρη, του Κώστα Καρυωτάκη, της Μαρίας Πολυδούρη και του Γιάννη Ρίτσου.

 

 

 

 

Η Χειμερινή Γιορτή Βιβλίου απευθύνεται τόσο στο γερμανόφωνο όσο και στο ελληνόφωνο κοινό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει συγγραφείς, μεταφραστές καθώς και τις εκδόσεις της Edition Romiosini – και όλα αυτά υπό τη συνοδεία του παραδοσιακού γερμανικού ζεστού κρασιού (Glühwein) και χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων.

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα Winterfest 2017 CeMoG/Edition Romiosini

[στα γερμανικά]

 

  

 

Είσοδος: Ελεύθερη

 

Ημ/νια & ώρα εκδήλωσης: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 17:00 - 21:00

Χώρος εκδήλωσης: Watergate, Falckensteinstr. 49, 10997 Berlin, Germany

 

Αναλυτικό πρόγραμμα 4ης γιορτής βιβλίου της Edition Romiosini/CeMoG

4η γιορτή βιβλίου Facebook event

 

Συγκοινωνία

U1

Schlesisches Tor

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload