Άγνωστο Βερολίνο: Δωρεάν συναυλίες στη Φιλαρμονική Βερολίνου

28.1.2019

Ποιος δεν αγαπά τη μουσική; Δε θα ήταν ωραίο να συνοδευόταν η ζωή μας συνέχεια από κάποιο soundtrack; Στο σπίτι, στο μπάνιο, στην κουζίνα; Κατά τη διάρκεια του σεξ, στο δρόμο, την ώρα που έχουμε κολλήσει στην κίνηση ή μόλις έχουμε χάσει το S-Bahn και είναι χειμώνας με υπόγειες θερμοκρασίες; Στη δουλειά την ώρα που πρέπει να συντάξουμε ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα ή την ώρα που μας την λέει ο/η συνάδελφος, γιατί, ενώ παρέλειψε να μας εξηγήσει επακριβώς τι ήθελε, περίμενε να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας και να κάνουμε ακριβώς αυτό που ήθελε; Τι ωραία που θα ήταν να μας συνόδευε μια μελωδία σ’ αυτήν την καθημερινότητα.

 

 

 

 

Ίσως να μην μπορούμε να ακούμε μουσική κάθε στιγμή της ζωής μας, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε τουλάχιστον μια συναυλία κάθε Τρίτη στο Βερολίνο! Η Φιλαρμονική Βερολίνου διοργανώνει τις εβδομαδιαίες μεσημεριανές συναυλίες Lunchkonzerte – με ελεύθερη είσοδο. Αυτές οι μουσικές αποδράσεις αποτελούν, πλέον, θεσμό για τους κατοίκους της πόλης και παραμένουν ταυτόχρονα άγνωστο συμβάν για τους περισσότερους επισκέπτες της πρωτεύουσας. Από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο και κάθε Τρίτη στη μια το μεσημέρι το κοινό μπορεί να απολαύσει για σχεδόν μια ώρα τους & τις μουσικούς και σπουδαστές/τριες των:

 

Βερολινέζικη Φιλαρμονική

Ακαδημία Κάραγιαν

Γερμανική Συμφωνική Ορχήστρα

Κρατική Ορχήστρα Βερολίνου

Μουσική Ακαδημία Βερολίνου

 

Όποιος εργάζεται στο Mitte ή απλώς τυχαίνει να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή εκείνη την ώρα μπορεί να απολαύσει ταυτόχρονα και το μεσημεριανό του/της, ο χώρος διαθέτει catering [επί πληρωμή] κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Δείτε εδώ τις καλλιτέχνιδες και τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο άμεσο μέλλον.

 

 

Tipp: Κάθε Τρίτη 13:00, είσοδος ελεύθερη, catering [επί πληρωμή]

Maria Brand

bxc-team

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload